Hem Aktuellt Qstar macken Om Byarådet Bilder Kontakta ossByarådet undersökte i början av året om det fanns något intresse för en simskola vid Bastfallet i år.

När Coronapandemin var ett faktum blev vi tveksamma men då skolorna har varit igång som vanligt under vårterminen och Folkhälsomyndigheten inte har något emot att barn samlas i grupper så har vi nu beslutat ha simskola.

Vi förutsätter att alla, framförallt vuxna, är förnuftiga och håller avstånd mellan varandra och det kan väl knappast ha undgått någon hur man ska bete sig när man vistas bland andra människor för närvarande.

Vi kommer att informera föräldrarna via mail samt vid badplatsen vilka regler som gäller under simskolan.


OBS!
Första gången vi hade formuläret på den här sidan var för att undersöka om det fanns intresse för simskola och då blev 20 barn anmälda.
Vi är tacksamma om ni som redan har anmält barn till simskolan gör det igen vi har nu lagt till ett par textfält för om vi behöver kontakta er är det bra om vi känner till ert mobilnummer och e-postadress.


Simskolan kommer vara gratis och pågå måndag t.o.m. fredag veckorna 26 och 27 (fr.o.m 22/6 t.o.m. 3/7)
Gör anmälan senast 15 juni i formuläret nedan om dina barn, födda 2015 eller tidigare, vill delta i simskolan vid Bastfallet.
OBS! Ingen efteranmälan vid simskolans start.
När du skickat formuläret kommer det till inkorgen i Byarådets e-post.
Hur Byarådet behandlar personuppgifter finns information om här
   
  Fält markerade med * är obligatoriska
Namn på förälder *
E-postadress *
Mobiltel. *
Antal barn *
Ange födelseår *
Meddelande
 
 
Rejmyre Byaråd | Tel. 011-875 54 | Mobil. 072-722 88 06 | E-post. kontakt@rejmyrebyarad.se | Bankgiro. 825-7131 | Org.nr. 825003-8133